• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • همکاران دفتر نشریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
 
  • ورود به سامانه ▼
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام در سامانه
  • English
صفحه اصلی فهرست مقالات مشخصات مقاله
  • ذخیره رکوردها
  • |
  • نسخه قابل چاپ
  • |
  • توصیه به دوستان
  • |
  • ارجاع به این مقاله ارجاع به مقاله
    RIS EndNote BibTeX APA MLA Harvard Vancouver
  • |
  • اشتراک گذاری اشتراک گذاری
    CiteULike Mendeley Facebook Google LinkedIn Twitter Telegram
پژوهشنامه اقتصاد و کسب و کار
مقالات آماده انتشار
شماره جاری
شماره‌های پیشین نشریه
دوره دوره 8 (1396)
دوره دوره 7 (1395)
دوره دوره 6 (1394)
دوره دوره 5 (1393)
شماره شماره 9
شماره شماره 8
شماره شماره 7
شماره شماره 6
دوره دوره 4 (1392)
دوره دوره 3 (1391)
دوره دوره 2 (1390)
دوره دوره 1 (1389)
مرادی, فرزانه, هژیر کیانی, کامبیز. (1393). بررسی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهره‌وری نیروی کار مطالعۀ موردی: صنایع غذایی استان تهران. پژوهشنامه اقتصاد و کسب و کار, 5(9), 51-60.
فرزانه مرادی; کامبیز هژیر کیانی. "بررسی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهره‌وری نیروی کار مطالعۀ موردی: صنایع غذایی استان تهران". پژوهشنامه اقتصاد و کسب و کار, 5, 9, 1393, 51-60.
مرادی, فرزانه, هژیر کیانی, کامبیز. (1393). 'بررسی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهره‌وری نیروی کار مطالعۀ موردی: صنایع غذایی استان تهران', پژوهشنامه اقتصاد و کسب و کار, 5(9), pp. 51-60.
مرادی, فرزانه, هژیر کیانی, کامبیز. بررسی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهره‌وری نیروی کار مطالعۀ موردی: صنایع غذایی استان تهران. پژوهشنامه اقتصاد و کسب و کار, 1393; 5(9): 51-60.

بررسی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهره‌وری نیروی کار مطالعۀ موردی: صنایع غذایی استان تهران

مقاله 5، دوره 5، شماره 9، زمستان 1393، صفحه 51-60  XML اصل مقاله (872 K)
نویسندگان
فرزانه مرادی* 1؛ کامبیز هژیر کیانی2
1کارشناس ارشد برنامه ریزی و توسعه اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی _واحد علوم تحقیقات تهران
2استاد گروه اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی_واحد علوم تحقیقات تهران
چکیده
فناوری اطلاعات و ارتباطات می‌تواند ازطریق مجراهای زیرساختی بر بهره‌وری نیروی کار مؤثر باشد. در پژوهش حاضر سعی شده است با استفاده از آمارهای موجود، اثر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهره‌وری نیروی کار در صنایع غذایی استان تهران بررسی شود. به این منظور، با به‌کارگیری حداکثر داده‌های دردسترس طی سال‌های 1389-1385برای 16 کد ISIC چهاررقمی در صنایع غذایی استان تهران به روش داده‌های تلفیقی، الگوهای اقتصادسنجی برآورد شده است. در تابع تولید کاب ـ داگلاس، به‌جای متغیر مستقل فناوری اطلاعات و ارتباطات، از متغیر جانشین تعداد شاغلینی که از کامپیوتر استفاده می‌کنند، استفاده شده است. نتایج برآورد الگو نشان می‌دهد که  فناوری اطلاعات و ارتباطات تأثیر مثبت و معناداری بر بهره‌وری نیروی کار دارد.
کلیدواژه‌ها
فناوری اطلاعات و ارتباطات؛ بهره‌وری نیروی کار؛ صنایع غذایی؛ داده‌های تابلویی (پانل)
آمار
تعداد مشاهده مقاله: 682
تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 383
صفحه اصلی | واژه نامه اختصاصی | اخبار و اعلانات | اهداف و چشم انداز | نقشه سایت
ابتدای صفحه ابتدای صفحه

Journal Management System. Designed by sinaweb.