مرادی, فرزانه, هژیر کیانی, کامبیز. (1393). بررسی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهرهوری نیروی کار مطالعۀ موردی: صنایع غذایی استان تهران. پژوهشنامه اقتصاد و کسب و کار, 5(9), 51-60.
فرزانه مرادی; کامبیز هژیر کیانی. "بررسی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهرهوری نیروی کار مطالعۀ موردی: صنایع غذایی استان تهران". پژوهشنامه اقتصاد و کسب و کار, 5, 9, 1393, 51-60.
مرادی, فرزانه, هژیر کیانی, کامبیز. (1393). 'بررسی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهرهوری نیروی کار مطالعۀ موردی: صنایع غذایی استان تهران', پژوهشنامه اقتصاد و کسب و کار, 5(9), pp. 51-60.
مرادی, فرزانه, هژیر کیانی, کامبیز. بررسی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهرهوری نیروی کار مطالعۀ موردی: صنایع غذایی استان تهران. پژوهشنامه اقتصاد و کسب و کار, 1393; 5(9): 51-60.
بررسی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهرهوری نیروی کار مطالعۀ موردی: صنایع غذایی استان تهران
1کارشناس ارشد برنامه ریزی و توسعه اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی _واحد علوم تحقیقات تهران
2استاد گروه اقتصاد دانشگاه آزاد اسلامی_واحد علوم تحقیقات تهران
چکیده
فناوری اطلاعات و ارتباطات میتواند ازطریق مجراهای زیرساختی بر بهرهوری نیروی کار مؤثر باشد. در پژوهش حاضر سعی شده است با استفاده از آمارهای موجود، اثر فناوری اطلاعات و ارتباطات بر بهرهوری نیروی کار در صنایع غذایی استان تهران بررسی شود. به این منظور، با بهکارگیری حداکثر دادههای دردسترس طی سالهای 1389-1385برای 16 کد ISIC چهاررقمی در صنایع غذایی استان تهران به روش دادههای تلفیقی، الگوهای اقتصادسنجی برآورد شده است. در تابع تولید کاب ـ داگلاس، بهجای متغیر مستقل فناوری اطلاعات و ارتباطات، از متغیر جانشین تعداد شاغلینی که از کامپیوتر استفاده میکنند، استفاده شده است. نتایج برآورد الگو نشان میدهد که فناوری اطلاعات و ارتباطات تأثیر مثبت و معناداری بر بهرهوری نیروی کار دارد.